Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

Nätavgifter

Här hittar elnätsföretagen allt man behöver för att rapportera in uppgifter om nätavgifter och effekttariffer till Energimarknadsinspektionen (Ei).

Rapportera in uppgifter

Nätavgifter rapporteras i e-tjänsten NEON och effekttariffer rapporteras in via fil.

Logga in

Behörighet

För att rapportera in uppgifter i e-tjänsten NEON behöver du logga in med det användarnamn och lösenordet som företaget har fått i ett separat brev från oss.

Rapportera effekttariff

Fyll i filen och skicka in till Ei. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Mer information

Tekniska förutsättningar

Om du har problem att logga in i e-tjänsten kan det bero på att du tidigare har varit inloggad i någon av våra andra e-tjänster och att det ligger kvar cookies från den gamla inloggningssessionen. Testa att rensa cookies i webbrowsern eller öppna ett Inkognito-fönster i Google Chrome.

Kontaktuppgifter
Nätavgifter
Nätreglering

016-16 27 00

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL