Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

Årsrapporter

Här hittar energiföretagen (el, naturgas, fjärrvärme) allt man behöver för att rapportera in uppgifter om årsrapporter till Energimarknadsinspektionen (Ei).

Rapportera in uppgifter

Inrapportering görs i vår e-tjänst NEON. Till din hjälp finns handböcker och revisorsintyg.

Logga in

Dokument för elnätsföretag

Dokument för naturgasföretag

Dokument för fjärrvärmeföretag

Behörighet

För att rapportera in uppgifter i e-tjänsten NEON behöver du logga in med det användarnamn och lösenordet som företaget har fått i ett separat brev från oss.

Problem att logga in?

Om du har problem att logga in i e-tjänsten kan det bero på att du tidigare har varit inloggad i någon av våra andra e-tjänster och att det ligger kvar cookies från den gamla inloggningssessionen. Testa att rensa cookies i webbrowsern eller öppna ett Inkognito-fönster i Google Chrome.

Tekniska förutsättningar

Kontaktuppgifter
Årsrapporter
Nätreglering

016-16 27 00

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL