Om Elpriskollen och Ei

Elpriskollen är Sveriges enda oberoende prisjämförelse

Alla elhandlare måste kontinuerligt rapportera fasta och rörliga prisavtal till oss som tillsynsmyndighet. Vi presenterar alla avtal på vår prisjämförelsesajt elpriskollen.se.

Vi får ingen provision oavsett vad du väljer. Det går heller inte att annonsera eller köpa sig en bättre exponering på Elpriskollen.

Elpriskollen drivs av myndigheten Energimarknadsinspektionen som har regeringens uppdrag att övervaka marknaderna för el, naturgas och fjärrvärme. På Elpriskollen kan du jämföra priser och villkor hos alla elhandlare som säljer el till konsumenter i Sverige Du kan också får information om dina rättigheter som naturgas- och fjärrvärmekund.

Vi på Energimarknadsinspektionen anser att energimarknaderna fungerar bättre ju mer du som energikonsument är med och påverkar. Därför delar vi med oss av vår kunskap för att fler ska göra medvetna och aktiv val på energimarknaderna.

Tillgänglighet

Om du upplever att vår webbplats har brister i tillgänglighet. Vill vi gärna att du uppmärksammar oss om problemet så vi kan förbättra tillgängligheten.

Mer om Energimarknadsinspektionen

Vill du veta mer om oss som myndighet?